غیر فعال کردن بارگزاری اولیه
  • تنها نهاد مالی حامی تولیدات جامعه ی عشایری کشور
  • تنها نهاد مالی حامی تولیدات جامعه ی عشایری کشور

هماهنگی جامعه عشایری با ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در حوادث طبیعی و مخاطرات

جلسه هماهنگی سازمان امور عشایر، پدافند غیرعامل و ستاد مدیریت بحران کشور در راستای پیشگیری از آسیب‌های حوادث طبیعی و مخاطرات اقتصادی و اجتماعی برای تضمین امنیت جامعه عشایری با موضوع اصلی «جبران خسارات» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی صندوق عشایری به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی، شایان نادری رئیس سازمان امور عشایری در جمع مدیران و کارشناسان سازمان ملی مدیریت بحران، پدافند غیرعامل و مدیران استانی جامعه عشایری استان‌های سراسر کشور ضمن قدردانی از ستاد مدیریت بحران برای ارتقای سطح ایمنی بخش عشایری گفت: عشایر در رأس امنیت غذایی و امنیت ملی کشور هستند و رفع مشکلات آنها با توجه به اهمیت جایگاه‌شان باید مورد توجه دستگاه‌های اجرایی، امنیتی و قانونگذاری باشد.

وی با اشاره به پراکنش وسیع جامعه عشایری در ۵۹ درصد مراتع و زیست‌بوم کشور گفت: حضور جامعه عشایری در این پهنه وسیع و به ویژه مرزهای کشور بستر مناسبی برای پدافند غیرعامل و توجه به امنیت جامعه عشایری، توجه به امنیت ملی و اقتصادی کل ملت ایران است.

نادری با اشاره به این که ۲۵ درصد از گوشت قرمز مورد نیاز کشور و ۳۵ درصد از صنایع دستی در جامعه عشایری تولید می‌شود، تأکید کرد: توسعه اراضی شهری و تصرف اراضی ییلاقی و قشلاقی جامعه عشایری و عدم پرداخت خسارات طرح‌های توسعه‌ای سبب سختی معیشت و کاهش جمعیت مولد جامعه عشایری می‌شود.

نبی‌الله رشنو مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی هم در این جلسه آتش‌سوزی مراتع و منابع طبیعی، سیل و تخریب راه ها در مناطق صعب‌العبور و از دست رفتن منابع آبی را از جمله حوادث طبیعی و غیرطبیعی برای جامعه عشایری عنوان کرد و گفت: هرگونه پیشگیری از بروز حوادث سبب کاهش هزینه‌های ملی می‌شود، زیرا همواره هزینه‌های پیشگیری بسیار کمتر از تأمین هزینه‌های بحران است.

وی افزود: با هماهنگی‌هایی که در سطح عالی وزارت جهادکشاورزی انجام شد، چنین جلسات و دوره‌هایی در همه معاونت‌ها و سازمان‌های زیرمجموعه وزارت جهادکشاورزی در راستای تضمین امنیت غذایی، امنیت سایبری و رفع مخاطرات برگزار خواهد شد.

در این جلسه همچنین مدیران ستادی سازمان امور عشایر، راه‌های استفاده از منابع و اعتبارات ستاد ملی مدیریت بحران برای پرداخت بخشی از خسارات بحران‌های طبیعی و مخاطرات و نمایندگان استانی هم بر رفع موانع و مشکلات جامعه عشایری تاکید کردند.

    هیچ نظری برای نمایش وجود ندارد

ارسال نظر