غیر فعال کردن بارگزاری اولیه
  • تنها نهاد مالی حامی تولیدات جامعه ی عشایری کشور
  • تنها نهاد مالی حامی تولیدات جامعه ی عشایری کشور

اگر عشایر نبودند، ۲۵ درصد به واردات گوشت افزوده می‌شد

معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت:

عشایر 25 درصد از گوشت قرمز مورد نیاز کشور را تولید می‌کنند و در صورت نبود آنان، باید ۲۵درصد بیشتر گوشت وارد کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی صندوق عشایری به نقل از روابط عمومی سازمان امور عشایر ایران، شاهپور علائی‌مقدم در مراسم تکریم رئیس پیشین و معارفه سرپرست جدید سازمان امور عشایر ایران، بیان کرد: سازمان امور عشایر به‌عنوان یک وزارت کشور کوچک، تمامی بخش‌های تولیدی، راه، آب، عمران و امور زیربنایی را در مناطق عشایری انجام می‌دهد.

وی افزود: خدمت به جامعه عشایری عبادت است، چرا که آنان در مناطق دور از شهرها و روستاها زندگی می‌کنند و صدای بلندی برای پیگیری مشکلات و مطالباتشان ندارند.

علائی‌مقدم به تغییرات اقلیمی در جهان اشاره کرد و اظهار داشت: ایران پهناور است، اما با محدودیت منابع آبی مواجهیم و جامعه عشایری با شیوه زندگی کوچندگی از منابع آبی و تجدیدپذیر بهترین استفاده را می‌کنند و در تامین امنیت غذایی کشور نقش موثری دارند.

جامعه عشایری با جامعه روستائی متفاوت است

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی تأکید کرد: جامعه عشایری با جامعه روستایی متفاوت است و در کنار هم قرار نمی‌گیرند و اگر عشایر اسکان داده شوند، دیگر عشایر نیستند.

وی با بیان اینکه امروز تامین امنیت غذایی مردم در اولویت کشورهای دنیا قرار دارد، گفت: ظرفیت تولید یک میلیون تن گوشت قرمز در کشور وجود دارد.

علائی‌مقدم ادامه داد: عشایر 25درصد از گوشت قرمز مورد نیاز کشور را تولید می کنند و در صورت از بین رفتن عشایر، باید ۲۵درصد بیشتر گوشت وارد کنیم.

وی بیان داشت: جامعه  عشایری در ۵۹ درصد از عرصه‌های جغرافیایی کشور حضور دارند و از ۸۴ میلیون هکتار مرتع موجود در کشور، ۳۴ میلیون هکتار آن در اختیار عشایر است.

علائی مقدم با بیان اینکه عشایر جامعه‌ای خستگی‌ناپذیر و نماد اقتصاد مقاومتی هستند و شیوه زندگی بسیار فنی‌ای دارند، تاکید کرد: باید عشایر را همیشه به سیاست‌گذاران، برنامه‌ریزان و تصمیم‌سازان یادآوری کنیم تا به آنان توجه شود.

در برنامه ششم نام عشایر ۱۷ بار آمده بود

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی در بخش دیگری از سخنانش، به مسئولیت خود به عنوان دبیر فراکسیون عشایری در مجلس اشاره کرد و گفت: در برنامه ششم نام عشایر ۱۷ بار آمده بود و قوانین خوبی برای توسعه مناطق عشایری تصویب شده بود، اما حالا باید ببینیم در برنامه هفتم چند بار نام عشایر آمده است.

وی با اشاره به عهده داری پنج سال مسئولیت در سازمان امور عشایر، این دوران را یکی از بهترین دوران‌های کاری خود دانست و از کارکنان سازمان و تعاونی‌های عشایری به‌عنوان مجموعه‌ای سالم و خدمتگزار یاد کرد.

علائی‌مقدم در پایان از زحمات شایان نادری، رئیس پیشین سازمان امور عشایر ایران، قدردانی کرد و برای جهانبخش میرزاوند در عهده‌داری مسئولیت این سازمان آرزوی موفقیت کرد و افزود: با آمدن وی، افق جدیدی برای سازمان امور عشایر و جامعه عشایری ایجاد خواهد شد.

    هیچ نظری برای نمایش وجود ندارد

ارسال نظر