جلسه شورای مدیران شرکت مادر تخصصی با حضور شاهپور علایی مقدم معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی،مشاورین معاونت و اعضاء هیئت مدیره،مدیران و مشاورین شرکت مادر تخصصی برگزار گردید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی صندوق عشایری به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادرتخصصی؛ جلسه شورای مدیران شرکت مادر تخصصی با حضور شاهپور علایی مقدم معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی،مشاورین معاونت و اعضاء هیئت مدیره،مدیران و مشاورین شرکت مادر تخصصی برگزار گردید.
ابتدا علیزاده مقدم، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مادر گزارشی از آخرین وضعیت صندوقهای حمایت از توسعه بخش کشاورزی شامل تعداد صندوقها، تعداد سهامداران ، سرمایه، تسهیلات پرداختی ارایه و گفت: تمامی تشکل های کشاورزی، اتحادیه ها و تعاونی ها در صندوق ها سهام دار هستند و این موضوع مردمی بودن صندوقها و پذیرش انها را در جوامع تولیدکنندگان کشاورزی صحه می گذارد. وی به فعالیتهای شاخص صندوقها پرداخت و اظهار داشت عملکرد صندوقها ضمن تامین بخشی از سرمایه در گردش تولید کنندگان باعث توانمندی و پایداری تشکلهای تولید کنندگان بخش کشاورزی و ایجاد ارزش افزوده فزاینده برای تولید کنندگان شده است.
و در ادامه بطور نمونه عملکرد صندوق های تاکستان، چای، خراسان جنوبی و آذربایجان غربی بطور نمونه پرداخت و نقش انها را در مدیریت بازار به نفع کشاورز در محصولاتی چون کشمش، چای، زعفران و سیب موثر دانست . وی افزود: وجود این صندوق ها قوت قلبی برای کشاورزان بالاخص در زمان بروز بحران ها می باشد.
علائی مقدم، معاون توسعه مدیریت ومنابع با اشاره به سابقه آشنایی با صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی گفت: صندوق های حمایت از بخش کشاورزی، بازوی مالی مردم نهاد بخش کشاورزی است و از انجاییکه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در سطح ملی در مقایسه با سایر بخش ها کم است، لذا این صندوق ها میتوانند نقش بیشتری را در توسعه سرمایه گذاری دربخش ایفاکنند. وی ادامه داد: صندوقها با ابتکار ، خلاقیت و نو گرایی و با اتخاذ رویکرد توسعه ای می توانند مرکز ثقل تجارت بخش کشاورزی، کانون کشاورزی قراردادی و گردش منابع مالی بخش کشاورزی باشند. وی همچنین به تقویت توان مالی صندوقها از طریق مولد سازی اموال و امکانات مازاد، حقوق و عوارض واردات و صادرات بخش کشاورزی تاکید نمود. همچنین اصلاح ساختار شرکت مادر را با توجه به ظرفیت قانونی ایجاد شده گفت: می توان حوزه اختیارات و فعالیتهای شرکت مادر را گسترش داد. در خاتمه مقرر داشت بسته تحولی توسعه کمی و کیفی صندوقهای حمایت از توسعه بخش کشاورزی با مشارکت شرکت مادر تخصصی و معاونت توسعه مدیریت و منابع( مرکز نوسازی و تحول اداری) تهیه و تدوین گردد.